Innovatie en kwaliteit
Gereedschap voor Tegelzetters
Tijdwinst door slimme Tools
Garantie 2 + 1 Jaar
Spackmessen van BIHUI

Spackmessen van BIHUI

minuten lezen
Spackmessen kunnen gebruikt worden bij het aanbrengen en gladstrijken van vulmiddel op verschillende oppervlakken. Het gebruik van een goed spackmes is essentieel bij het creëren van een glad en egaal oppervlak voordat u gaat tegelen.

Spackmessen voor tegelzetters

Spackmessen vormen een specialistisch gereedschap voor professionals in de bouw. Ze kunnen onder andere gebruikt worden bij het aanbrengen en gladstrijken van vulmiddel op muren en plafonds. Spackmessen zijn essentieel bij het creëren van een glad en egaal oppervlak voordat u gaat beginnen met het aanbrengen van tegelwerk.

De spackmessen van BIHUI zijn voorzien van roestvrij stalen bladen, waardoor zowel duurzaamheid als de weerstand tegen roest worden gewaarborgd. Bij spackmessen zonder RVS blad treedt snel roestvorming op, waardoor deze spackmessen minder lang meegaan. Het blad van de BIHUI spackmessen is tevens spiegel gepolijst, waardoor schoonmaken een stuk gemakkelijker wordt. Met het lichtgewicht ontwerp en de ergonomische handgreep bent u verzekerd van een kwalitatief spackmes voor dagelijks gebruik.

De spackmessen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 220 mm, 300 mm, 400 mm, 500 mm en 600 mm

Spackmessen, gipsmessen en pleistermessen

Spackmessen en gipsmessen worden vaak in één adem genoemd en vertonen dan ook veel overeenkomsten. Spackmessen zijn speciaal geschikt voor het aanbrengen en egaliseren van gipsen en andere pleisters. Voor het verwerken van gips zijn de bladen van standaard spackmessen vaak niet toereikend. Hier wordt zodoende vaak een speciaal gipsmes voor gebruikt.

Pleistermessen kunnen worden gebruikt voor het uitvlakken van aangebrachte pleisterlagen. Daarnaast zijn pleistermessen geschikt voor het afwerken en kammen van de naden van gipsplaten. Ten slotte kunt u een pleistermes gebruiken voor het aanbrengen en afwerken van decoratieve pleisterlagen en beton. De pleistermessen zijn los verkrijgbaar, maar kunnen ook in een complete set worden aangeschaft.

Kortom, spack- en gipsmessen zijn bedoeld voor het grovere werk en met een pleistermes kunt u het geheel afwerken tot het gewenste resultaat.

Twijfelt u aan het beste spack- of pleistermes voor uw klus? Dan voorzien wij u als vanzelfsprekend graag va advies.

Vergelijk producten0