Lijmkammen voor de juiste vertanding

Filters
41 ProductenPagina 1 van 4


Lijmkammen met de juiste vertanding

Een professionele lijmkam is niet meer weg te denken bij het aanbrengen van wand- en vloertegels. De vertanding die u kiest is afhankelijk van het tegelformaat. U kunt stellen dat hoe groter de tegel, des te grover de vertanding. Zo gebruik je voor een mozaïek tegeltje een andere vertanding als een slab tegel. 

Maatje groter  

De standaard lijmkammen hebben een blad formaat van 280 x 120 mm. Voor vaklui die net een maatje meer willen hebben wij de 320 x 120 mm lijmkammen ontwikkeld. Met deze lijmkammen smeer je net even wat sneller zonder dat er te veel van het lichaam wordt gevraagd. Ook deze lijmkammen zijn verkrijgbaar in verschillende vertandingen. Voor de echte doorzetter vind u in het Switch Systeem grotere bladen van 480 x 130 mm. 

Het BIHUI Switch Systeem

Het unieke Switch systeem maakt het mogelijk meerdere lijmkammen op de zelfde handgreep te monteren zonder dat hier extra gereedschap voor nodig is. De grepen zijn voorzien van een klik systeem waardoor deze snel en eenvoudig verwisseld kunnen worden. Doordat de handgrepen verwijderd kunnen worden maakt het het schoonmaken van uw gereedschap een stuk eenvoudiger. Ook nemen de lijmkammen met het Switch Systeem minder ruimte in beslag. Het mooie van het Switch Systeem is dat hier ook voegborden en sponsborden voor te krijgen zijn.