Over ons

BIHUI NEDERLAND

BIHUI is uw partner in het tegelzetten, met een assortiment van meer dan 100 producten van hoge kwaliteit. Onze innovatieve en oplossingsgerichte gereedschappen maken het leven van de tegelzetter gemakkelijker.

Met de sleutelwoorden "innovatie en kwaliteit" ontwikkelt BIHUI gereedschap voor professionele tegelzetters en concentreert zich  op het ontwerp, fabricage en distributie van tegelgereedschap en machines voor het veilig hanteren, transporteren en snijden van grootformaat tegels, evenals het verwerken van alle soorten keramische en porseleinen tegels.

BIHUI heeft op dit moment een ruim assortiment van meer dan 100 producten. We zijn continu bezig met het innoveren en verbeteren van onze producten om aan de behoeften van de markt te voldoen. Wij bieden een volledig assortiment van hoogwaardige producten.

Met onze toewijding aan innovatie zult u veel nieuwe en boeiende producten ontdekken. Naast onze bestverkochte artikelen bieden wij nieuwe tegelsnijders, handgereedschappen en een assortiment speciaal voor het verwerken van XXL formaat tegels.

Ons gehele assortiment grootformaat gereedschapsproducten is oplossingsgericht. Het uitwisselen van ervaringen met de vakmensen is een essentiële stap in het ontwikkelingsproces. Door deze interactie ontstaan ​​praktische producten die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak. Alles om het leven van een tegelzetter net iets eenvoudiger te maken.

TEAM BIHUI NEDERLAND

Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste gereedschappen en oplossingen voor uw projecten. Kom gerust langs in onze showroom in Lelystad, waar u ons volledige assortiment kunt bekijken en advies kunt krijgen van onze experts

team BIHUI Nederland

ONDERDEEL VAN PH TOTAAL B.V.

BIHUI Nederland maakt onderdeel uit van PH Totaal B.V. 

Wij zijn de officiële distributeur van het merk BIHUI Tools in Nederland. Met ons team zetten wij ons dagelijks in voor een optimale service en merkbeleving. U bent te allen tijde welkom voor een bezoek aan onze showroom te Lelystad.

PH Totaal B.V. | BIHUI Nederland
Schoepenweg 45
8243 PX Lelystad

KvK-nummer: 69095132
BTW-nummer: NL857731154B01

[powr-countdown-timer id="jr6pMr"]