Troffels het volledige assortiment

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1


Troffels 

Voor de meest uiteenlopende klussen waarbij gewerkt wordt met tegellijm, cement, gips of andere mortels is een degelijke troffel een must. Niet alleen voor het aanmaken van verschillende materialen maar ook voor het uitscheppen hiervan gebruikt u een troffel. De troffels in het BIHUI assortiment zijn allen voorzien van een comfortabele soft grip handgreep. Met name bij het uitscheppen en verdelen van mortels zijn deze troffels ergonomisch. 

Hoogwaardig materiaal 

De troffels zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en zijn volledig gelast. De troffels zijn daarom extra robuust en kunnen tegen een stootje. De troffels hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig schoon te houden. In combinatie met de juiste lijmkam wordt het werken met BIHUI als zeer aangenaam ervaren. 

Verschillende vormen troffels

De ene vakman is de andere niet. De verschillende troffels zijn ontwikkeld en samengesteld aan de hand van de wensen van vaklui. Het assortiment is compact maar zeker doeltreffend. De band-troffels voor de kleine klusjes, Belgische troffels voor de liefhebber, en de "normale" troffels voor kuipen en emmers. Verder vind u in de categorie troffels de Scraper. Deze is uiterst handig bij het uitnemen van tegellijm uit emmers en kuipen door zijn ronde vorm.