Betaalmethoden

U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. Uiteraard is het voor u als zakelijke klant mogelijk om bij ons op rekening te bestellen.

Momenteel bieden wij daarnaast de volgende betaalmethodes aan:

iDeal

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U plaatst een bestelling bij Afbouw Depot. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Klik op de iDeal -betaalknop en selecteer uw eigen bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw bank waar de betaalopdracht klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en Afbouw Depot wordt geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

 

Klarna

Via Klarna kunt u uw bestelling veilig achteraf betalen na ontvangst van door u bestelde producten. Deze betaalmethode kost €0,95 en is beschikbaar voor klanten van 18 jaar en ouder. Let op! Achteraf betalen is niet voor iedereen mogelijk. Het kan helaas voor komen dat uw bestelling wordt geweigerd door Klarna. Vanwege privacy-redenen wordt de reden van de weigering door Klarna niet aan ons vrijgegeven. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Klarna

Vooraf overmaken / bankoverschrijving 

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van PH Tegeltechniek. Dit kan bijvoorbeeld middels internetbankieren via uw bank. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een e-mail van ons met de nodige gegevens om de bestelling af te ronden. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.

Bank gegevens:

IBAN: NL52 INGB 0006 5120 52
t.n.v. BIHUI Nederland | PH Totaal B.V.

Voor een buitenlandse betaling heeft u onze IBAN en BIC codes nodig:
IBAN: NL52 INGB 0006 5120 52 | BIC-Code: INGBNL2A

Houdt u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.