BIHUI Nederland

Wij werken graag samen

BIHUI Nederland levert uitsluitend via de vakhandel. Als u een vakhandelaar bent en geïnteresseerd bent in het voeren van BIHUI producten, nodigen wij u van harte uit om u bij ons aan te sluiten. We bieden een breed scala aan producten, van handgereedschap tot elektrisch gereedschap, die voldoen aan de behoeften van alle soorten klanten. Onze producten worden vervaardigd met de beste materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Door met ons samen te werken, kunt u uw klanten de beste gereedschappen bieden die op de markt verkrijgbaar zijn.

Een van de voordelen van het samenwerken met BIHUI is dat we uitgebreide presentatie mogelijkheden bieden voor onze producten. Onze stelling- en display materialen zijn ontworpen om uw winkel of showroom er professioneel en aantrekkelijk uitstraling te geven. Door onze producten op een slimme manier te presenteren, zullen uw klanten sneller geneigd zijn om BIHUI te kiezen. We bieden ook marketingondersteuning om u te helpen uw BIHUI producten te promoten en aan te bieden.

Hoe wordt ik partner?

Wij maken graag kennis. Neem contact op met onze klantenservice en wij zorgen dat er één van onze accountmanagers een afspraak met u inplant. Wij zullen aan de hand van een uitgebreide presentatie de mogelijkheden bespreken.