Verzenden & retourneren

BIHUI Nederland geeft u de mogelijkheid om uw bestelling te laten bezorgen of af te halen in ons magazijn. In ons magazijn met showroom bent u tevens van harte welkom om ons uitgebreide assortiment aan producten te komen bekijken.

Magazijn:
BIHUI Nederland | PH Totaal B.V.
Schoepenweg 45
8243 PX Lelystad

Franco verzending vanaf €250,00

Bestellingen worden dagelijks verzonden vanuit ons magazijn in Lelystad. Onze bestellingen worden veelal verzonden via PostNL (reguliere zendingen) en TransMission (lengte- en/of palletvracht). Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Als vanzelfsprekend is dit enkel het geval wanneer de bestelde producten voorradig zijn. In de meeste gevallen wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd. Mochten wij om welke reden dan ook niet aan onze leverbelofte kunnen voldoen, dan brengen wij u daar uiteraard zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

Indien uw orderwaarde lager ligt dan het genoemde bedrag van €250,00, dan zijn wij genoodzaakt om een kleine vergoeding in rekening te brengen. De kosten voor een dergelijke levering bedragen €15,00 exclusief BTW. 

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets verkeerd gaat bij het plaatsen van uw bestelling. Het is daarom mogelijk om uw bestelling (gedeeltelijk) naar ons te retourneren. Het is hierbij van belang dat de geretourneerde producten in hun originele staat en ongebruikt zijn. Daarnaast geldt het recht van retour niet op speciaal bestelde of gepersonaliseerde producten.

Indien u (een deel van) uw bestelling wilt retourneren, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen dan bekijken wat de meest voordelige optie van retourneren is.