Spacers & Tegelkruisjes

Filters
16 ProductenPagina 1 van 2


Spacers & Tegelkruisjes

Een gelijkmatige voeg is misschien wel het belangrijkste van het tegelwerk. Niet alle tegels zijn maatvast en hebben dan ook wat extra aandacht nodig. Om tot een perfect resultaat te komen gebruikt u de juiste spacers en/of tegelkruisjes. Indien u gebruikt maakt van een tegel levelling systeem is een tegelkruisje vaak overbodig aangezien deze de voegbreedte bepalen. Toch kan bij afwijkende tegels een tegelkruisje van pas komen. Hiermee lijn je de tegels netjes uit. 

Spacers voor Tegels

De zogenaamde hoefijzer spacers zijn ideaal voor het bewaken van de juiste voegbreedtes. Onze spacers zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en zijn hierdoor perfect herbruikbaar. De verschillende voegbreedtes maken de spacers ook zeer geschikt voor het stellen van wandwerk. Zo is het stellen van de onderste rij wandtegels een stuk eenvoudiger en heeft u hier bij het opbouwen van het wandwerk veel profijt van. De hoefijzers zijn in verschillende formaten beschikbaar en zijn zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. 

Speciale tegelkruisjes

Heeft u de speciale Multi Tegelkruisjes al ontdekt? Deze hebben aan elke kant een andere afmeting. De tegelkruisjes worden op één bepaalde manier in de voegen gezet. De kruisjes blijven boven het tegelwerk zitten waardoor ze eenvoudig, na het uitharden van de tegellijm, te verwijderen zijn. De Multi tegelkruisjes zijn hierdoor herbruikbaar. 

Met de Rotate Wedge is het mogelijk uw tegelwerk traploos te stellen. De ronde vorm die tabs toe loopt maakt het mogelijk uw tegelwerk uiterst precies te plaatsen. Eventuele maatverschillen in de tegels worden zo op eenvoudige manier uitgelijnd.