Spin Levelling

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1


Spin Tegel Levelling

Het Spin Levelling systeem werkt met een clip en dop. Door de clip onder het tegelwerk te plaatsen wordt in een simpele handomdraai de dop vast geschroefd. Bij het Spin Levelling systeem is geen extra gereedschap nodig om de doppen vast te draaien. Zo heeft u extra gevoel en controle bij het aanspannen. 

De universele dop is geschikt voor alle Spin Levelling clips. Er zijn drie verschillende voegbreedtes beschikbaar. De standaard clips zijn beschikbaar in 1, 2 en 3 mm. Deze clips zijn geschikt voor tegeldiktes tot 18 mm. Voor dikkere tegels is er een hogere clip beschikbaar die tegels tot 35 mm levellen. 

Open doppen

Naast dat de doppen ergonomisch gevormd zijn, hebben de doppen een open structuur. Hierdoor is het mogelijk de doppen op de kruispunten van uw tegelwerk te gebruiken zonder het zicht op uw voegenspel te belemmeren. Dit maakt het Spin Levelling Systeem zeer geschikt voor kleinere formaten. Door het systeem op de kruispunten te plaatsen bespaart u c.a. 3 clips per m2. Na et uitharden van de tegellijm verwijderd u het systeem zonder eerst de doppen te verwijderen. 

De doppen worden na het verwijderen eenvoudig van de resterende clip verwijderd. De doppen zijn van hoge kwaliteit en zijn tot minimaal 100 keer te hergebruiken. 

Eenvoudig in gebruik

Het Spin levelling systeem kenmerkt zich door zijn eenvoud. Dit systeem is niet alleen geschikt voor professionele vaklui maar ook voor doe-het-zelver. Het systeem is zeer geschikt voor zowel wand- als vloertegels. Met een enkel systeem kunt u al het tegelwerk 100% vlak realiseren. 

Spin Levelling Stap 1