Voegen Krabbers

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
BIHUI BIHUI Voegenkrabber Soft Grip
BIHUI Voegenkrabber Soft Grip
Op voorraad
--,--


Voegenkrabbers

Het verwijderen van voegen tussen tegelwerk blijft een lastig klusje. Waarom voegen verwijderd worden kan een aantal redenen hebben. Bij het repareren van een tegel dienen eerst de voegen rondom worden verwijderd. Hierbij komt de voegenkrabber goed van pas. Ook als er is gekozen voor de verkeerde kleur voegmiddel zal eerst de voeg moeten worden verwijderd nadat er een nieuwe kan worden aangebracht. 

Ga voorzichtig te werk

Bij het verwijderen van een voeg gaat men voorzichtig te werk. De voegenkrabbers zijn uitgerust met een widia blad die krassen kunnen veroorzaken op het tegelwerk. Probeer niet te veel kracht uit te oefenen als u de krabber door de voegen haalt en laat de krabber het werk doen. Hoe meer kracht er wordt gegeven des te meer kans bestaat er dat u uitschiet met alle gevolgen van dien. 

TPR Softgrip 

Bij het verwijderen van meerdere voegen en grotere oppervlaktes is een ergonomische handgreep van groot belang. De BIHUI voegenkrabbers zijn voorzien van een TPR Softgrip handgreep. Deze ligt beter in de hand. Wij adviseren om bij het verwijderen van voegen goede veiligheid handschoenen te dragen. Bij het werken op vloeren is een goede kniebescherming aan te raden.