Sponzen voor schoon tegelwerk

Filters
12 ProductenPagina 1 van 1


Tegelsponzen voor schoon tegelwerk

Door gebruik te maken van een tegelspons weet u zeker dat het tegelwerk schoon blijft. Met name bij het voegen van tegelwerk is een goede spons onmisbaar. Ook wordt een spons gebruikt bij het weghalen van overtollige lijmresten. Bij het kiezen van de juiste spons bij het voegen is belangrijk te weten welk materiaal er gebruikt wordt. Bij een twee componenten voeg is een cellulose spons de juiste oplossing. Deze neemt het voegmiddel beter op na het aanbrengen. 

Cellulose Spons

Bij het verwerken van een twee componenten voeg wordt gekozen voor een cellulose spons. De structuur van een twee componenten voeg is anders als een "normale" cementgebonden voeg. De spons heeft een open structuur waardoor de twee componenten voeg beter en sneller wordt opgenomen. Het resuteeerd in een schoner eindresultaat en is er minder nabehandeling nodig. 

Hydro Spons

Een hydro spons is geschikt voor de alledaagse werkzaamheden van een tegelzetter. De spons neemt veel vocht op waardoor deze meet name geschikt is voor het verwijderen van overtollige voegresten. De fijne structuur van de hydro spons maakt het tevens mogelijk een mooi vlakke voeg te schuren. Dit gebeurd door een draaiende beweging, over het aangebrachte voegmiddel, te maken.