Partner worden

BIHUI is kortgeleden geïntroduceerd op de Nederlandse markt en heeft de afgelopen tijd flink aan populariteit gewonnen. Door de kwalitatief goede producten en eerlijke prijzen profileert BIHUI zich razendsnel als betrouwbare partner van de professionele tegelzetter.

Wij zijn momenteel nog op zoek naar partners, waarmee wij een samenwerking aan kunnen gaan. Werk jij bij een bouwmaterialenhandel, tegelhandel en/of gereedschapshop? Dan is BIHUI een perfecte aanvulling op uw assortiment. Onze accountmanager Arnold Langenberg komt graag met u in contact om alle mogelijkheden te bespreken. Van producten in consignatie tot aan complete stellingen, alles is mogelijk!

Succesverhalen

In december 2023 hebben wij de eerste producten bij Bouwcenter Concordia in Dronten mogen plaatsen. Een mooie selectie van BIHUI-producten in de spotlight! Dit is een consignatie-opstelling geweest om klanten kennis te laten maken met het merk BIHUI. Een enorm succesvolle samenwerking met een stijgende verkoop als gevolg. De selectie producten wordt continu aangevuld en het assortiment wordt dan ook steeds uitgebreider.

Afgelopen februari hebben wij de eerste stellingen mogen plaatsen bij GBM Bouwmaterialen in Volendam. Een mooie mijlpaal en de start van een geslaagde samenwerking. Dit is de eerste bouwmaterialen shop in Nederland waar een grotere selectie aan BIHUI-producten wordt gepresenteerd. Het assortiment wordt op regelmatige basis bij- een aangevuld voor een up-to-date productaanbod.

Assortiment bekijken

Bent u op zoek naar de juiste aanvulling op uw assortiment? Dan komen wij graag bij u langs om onze producten te demonstreren. Het is ook mogelijk om het complete aanbod van BIHUI te bewonderen in onze eigen showroom en afhaalmagazijn. Wij laten u graag zien wat dit prachtige merk te bieden heeft!

BIHUI Nederland is onderdeel van PH Totaal B.V. en levert gereedschappen en materialen aan de vakhandel. Door jarenlange ervaring in de tegelbranche kijken wij naar de behoefte van de professionele tegelzetter, zodat wij hierop in kunnen springen. Altijd opzoek naar nieuwe, innovatieve producten om het tegelzetten wat gemakkelijker te maken.