Tegeltrillers & Zuignappen

Filters
30 ProductenPagina 1 van 3


Tegeltrillers en Zuignappen

Tegeltrillers worden toegepast om de tegellijm gelijkmatig te verdelen onder uw tegelwerk. Onze tegeltrillers zijn uitgerust met zuignappen om tegels eenvoudig te corrigeren en te verplaatsen. Zuignappen worden enkel toegepast voor het corrigeren, verplaatsen en tillen van met name grootformaat tegels. Ook voor kleinere formaten kan een zuignap goed van pas komen. 

Tegeltrillers

De tegeltrillers in ons assortiment laten zich makkelijk hanteren door de ergonomische vorm. De tegeltrillers zijn eenvoudig in kracht in te stellen waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel elke toepassing. Gebruik de tegeltriller in combinatie met de "Tile Beater Board" Voor een betere verspreiding van de trillingen. Ook maakt de "Tile Beater Board het mogelijk om de tegeltrillers in moeilijk bereikbare hoeken te gebruiken. 

Zuignappen

Een uitgekiend assortiment aan zuignappen. Onze zuignappen zijn met of zonder manometer uitgerust. Ook kunt u kiezen voor een handmatige of een elektrische zuignap. De zuignappen hebben een maximale draagkracht van 1230 kg. Dit betekend dat zelfs de zwaarste materialen eenvoudig verplaatst worden. Ook voor de ruwere oppervlakten is er een geschikte zuignap. 

Correctiesystemen 

Bij het corrigeren van grootformaat tegels kan een lastige klus zijn. Met name als deze al geplaatst zijn. Met een correctie systeem verschuif en nivelleert u eenvoudig de geplaatste tegels. Tevens zorgt een correctiesysteem ervoor dat tegels netjes in positie blijven liggen tijden het drogen van de tegellijm. Het Correctie Systeem Multi is ook zeer geschikt voor het verwerken van grootformaat tegels in 45 graden hoeken.