BIHUI

Filters
475 ProductenPagina 1 van 40

Met de sleutelwoorden "innovatie en kwaliteit" ontwikkelt BIHUI gereedschap voor professionele tegelzetters en concentreert zich  op het ontwerp, fabricage en distributie van tegelgereedschap en machines voor het veilig hanteren, transporteren en snijden van grootformaat tegels, evenals het verwerken van alle soorten keramische en porseleinen tegels.

BIHUI heeft op dit moment een ruim assortiment van meer dan 100 producten. We zijn continu bezig met het innoveren en verbeteren van onze producten om aan de behoeften van de markt te voldoen. Wij bieden een volledig assortiment van hoogwaardige producten.

Met onze toewijding aan innovatie zul je veel nieuwe en boeiende producten ontdekken. Naast onze bestverkochte artikelen hebben we nieuwe tegelsnijders, handgereedschappen en een assortiment speciaal voor het verwerken van XXL formaat tegels.

Ons gehele assortiment grootformaat gereedschapsproducten is oplossingsgericht. Het uitwisselen van ervaringen met de vakmensen is een essentiële stap in het ontwikkelingsproces. Door deze interactie ontstaan ​​praktische producten die uitblinken in kwaliteit en gebruiksgemak. Alles om het leven van een tegelzetter net iets eenvoudiger te maken.

fabriek