Innovatie en kwaliteit
Gereedschap voor Tegelzetters
Tijdwinst door slimme Tools
Garantie 2 + 1 Jaar
Tegels voegen met BIHUI

Tegels voegen met BIHUI

minuten lezen
Voegen zorgen voor een mooie afwerking van uw tegelwerk. Het aanbrengen, maar ook het schoonmaken van uw voegen is een specialistische klus. BIHUI biedt een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen voor het voegen van tegels.

BIHUI tegels voegen

Tegelvoegen maken uw project af en bepalen de algehele uitstraling van uw tegelwerk. Voor het voegen van tegels heeft u allereerst een goede voegmortel nodig. Voor het vinden van de perfecte voegkleur verwijzen wij u graag door naar onze zuster-webwinkel PH Tegeltechniek. Hier vindt u alles op het gebied van tegelzetten, waaronder tegellijm, voegmiddelen en kit. Tijdens en na het voegen is het van groot belang om uw werkplek goed te schoon te houden. Dit zorgt niet alleen voor een schone werkomgeving, maar ook voor een perfect resultaat.

BIHUI Sponsbak Smart Washy

Voor het schoonmaken van uw tegelwerk kunt u gebruik maken van de BIHUI Sponsbak Smart Washy Compleet. Na het invoegen van uw tegels kunt u het tegelwerk gemakkelijk reinigen met de sponsbak. Door de ingesneden spons op het rooster in het water te drukken en vervolgens over de open rollen uit te wringen, zorgt u voor een schoon resultaat. Door het tegelwerk na het voegen schoon te maken, voorkomt u dat er een cementsluier achterblijft op uw tegels. De sponsbak is speciaal ontworpen voor de professionele tegelzetter, die een uiterst hoge kwaliteit gewend is.

  • Duurzame emmer voorzien van wielen en steunen
  • Afgeronde schenkrand en ergonomische handgreep
  • Drievoudige rollen voor snelle uitwassing
  • Heavy duty kunststof rooster, blijft goed op zijn plek
  • Softgrip sponsbord met bloksnede
  • Softgrip EVA bord met hoge dichtheid
  • Ideaal voor het reinigen van vloer- en wandtegels
  • Ideaal voor het aanbrengen van voegmiddel

BIHUI voegbord

Voor het voegen van uw tegels maakt u gebruik van een voegbord, ook wel voegspaan genoemd. Een voegbord is voorzien van een rubberen laag, waarmee het voegmiddel snel en gemakkelijk tussen de tegels gesmeerd kan worden. De overtollige voeg kunt u wegstrijken met het voegbord, waarna het tegelwerk gereinigd kan worden met een sponsbord.

BIHUI heeft verschillende voegborden in het assortiment. Voor donkere voegkleuren kunt u het beste gebruik maken van een zwart voegbord. Voor het verwerken van epoxy- of twee-componenten voegmiddel heeft BIHUI een speciaal epoxy voegbord. Dit voegbord is voorzien van een groen hard rubber, waardoor de voegmortel goed verwerkt kan worden. Door de kwalitatieve rubbers van de voegborden van BIHUI blijven er bijna geen voegresten achter op uw tegels. Hierdoor wordt het afsponzen van uw tegelwerk een stuk gemakkelijker.

BIHUI sponsbord

Na het inwassen van de voeg kunnen de voegresten van uw tegelwerk worden verwijderd. Dit doet u met behulp van een sponsbord, welke BIHUI zowel met een vlakke als een ingesneden afwerking in het assortiment heeft. Beide sponsborden nemen extra vuil op, waardoor het tegelwerk sneller en gemakkelijker schoongemaakt kan worden. 

Heeft u meerdere sponzen nodig voor verschillende tegelklussen? Dan is het Switch systeem van BIHUI echt iets voor u! Op de losse handgreep kunnen verschillende sponzen gemonteerd worden, waardoor u gemakkelijk van spons kunt wisselen. Op het Switch systeem kunnen ook andere handgereedschappen, waaronder lijmkammen, gemonteerd worden. Voor een uitgebreide verzameling gereedschappen kiest u voor de complete set met o.a. sponsborden, voegborden en lijmkammen. Voor het afkitten van uw tegelwerk heeft BIHUI ook diverse hulpmiddelen.

BIHUI Voegenkrabber voor het verwijderen van voegen. De voegenkrabber is voorzien van een softgrip handgreep. Er zijn reserve bladen van widia beschikbaar voor de BIHUI voegenkrabber.

Vergelijk producten0