Innovatie en kwaliteit
Gereedschap voor Tegelzetters
Tijdwinst door slimme Tools
Garantie 2 + 1 Jaar
BIHUI Spin Levelling

BIHUI Spin Levelling

minuten lezen
Spin levelling: de letterlijke kroon op uw tegelwerk. Dit professionele levelling systeem, bestaande uit clips en caps, maakt het leggen van uw tegels een stuk gemakkelijker. Voor het achteraf verwijderen van het systeem kunt u gebruik maken van een speciale removal roller.

BIHUI tegel levelling

Het realiseren van perfect afgewerkt tegelwerk is een behoorlijke klus en vergt geduld en vakmanschap. Om het leggen van tegels gemakkelijker te maken, kunt u gebruik maken van een levelling systeem. Door het gebruik van een levelling systeem kunt u overal een gelijke voegbreedte realiseren. Daarnaast komen tegels met behulp van een levelling systeem op gelijke hoogte te liggen. BIHUI heeft een kant-en-klaar levelling systeem T-Spin Levelling, een levelling systeem Spin Levelling met caps en een levelling systeem Base Levelling met clips en keggen.

BIHUI Spin Levelling

In dit blog-bericht lichten wij het Spin Levelling Systeem van BIHUI verder toe. Dit systeem werkt met clips en herbruikbare caps en is verkrijgbaar in verschillende voegbreedtes: 1 mm, 1,5 mm en 3 mm. De clips fungeren als afstandhouders en zorgen dat overal een gelijke voegbreedte ontstaat. Met de caps kunt u de tegels vervolgens op een gelijk niveau, zonder oneffenheden, brengen. Hierdoor instaat een strak en professioneel eindresultaat.

Het Spin Levelling Systeem is geschikt voor tegels met een dikte van 2 t/m 18 mm. Eventuele krassen op uw tegelwerk kunt u voorkomen door gebruik te maken van de anti-scratch plaatjes. Deze plaatjes kunnen ook gebruikt worden in combinatie met het Base Levelling Systeem. De plaates worden tussen de tegel en het levelling systeem geplaatst, waardoor de kans op schade aan uw tegelwerk verkleind wordt. De levelling systemen worden gebruikt om tegelwerk waterpas te leggen en helpt om ongelijke tegels te voorkomen. De systemen kunnen zowel op de vloer als op de wand worden toegepast.

Verwijderen BIHUI Spin Levelling

Na het toepassen van het levelling systeem, nadat de tegellijm is uitgehard, kan het levelling systeem worden verwijderd. Om dit nog gemakkelijker te maken, kunt u gebruik maken van de BIHUI Levelling Removal Roller. Deze roller is voorzien van een hoogwaardig en soepel nylon wieltje. Het afgeschuinde ontwerp voorkomt het ontstaan van krassen op uw tegelwerk. De roller is voorzien van een ergonomische handgreep en kan staand worden toegepast (1,35 lengte). De removal roller is niet alleen geschikt voor het BIHUI Spin Levelling Systeem, maar ook voor alle andere levelling systemen.

BIHUI Spin Levelling gebruiken?

Het is afhankelijk van uw klus of het BIHUI Spin Levelling systeem de beste keuze is voor u. Dit levelling systeem kan een voordelige keuze zijn, omdat geen speciale fixeer tang benodigd is. Daarnaast is het Spin systeem uitermate geschikt voor kleinere tegels, omdat minder ruimte benodigd is dan bij het Base Levelling systeem.

Vergelijk producten0