Innovatie en kwaliteit
Gereedschap voor Tegelzetters
Tijdwinst door slimme Tools
Garantie 2 + 1 Jaar
BIHUI PBM

BIHUI PBM

minuten lezen
Persoonlijke bescherming tijdens uw klus is enorm belangrijk. Het kan beschadigingen en zelfs ongevallen voorkomen en het is dan ook aan te raden om altijd te kijken naar de juiste beschermingsmiddelen voor uw klus.

Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM)

Veiligheid op de werkplek is de laatste jaren nog belangrijker geworden en het is daarom cruciaal om uzelf en eventuele werknemers te beschermen tegen gevaren op de werkplek. Het gebruik van beschermingsmiddelen kan beschadigingen en zelfs letsel voorkomen. In de wereld van het tegelzetten liggen verschillende risico's op de loer. Zorg dat u goed beschermt aan uw klus begint!

Wat betekent PBM?

PBM is een veelgebruikte afkorting voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleding en andere uitrusting, die bescherming bieden tegen verschillende risico's op de werkplek. Een aantal veelvoorkomende voorbeelden van PBM zijn kniebeschermers, handschoenen, helmen, veiligheidsbrillen, gehoorbescherming en veiligheidsschoenen. BIHUI heeft niet al deze middelen in het assortiment, maar biedt wel de meest gebruikte beschermingsmiddelen voor de tegelzetter.

Waarom zijn PBM zo belangrijk?

Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen is cruciaal om de veiligheid en gezondheid van uzelf en uw werknemers te waarborgen. Er zijn verschillende redenen die het belang van PBM onderstrepen.

 1. Bescherming tegen letsel
  Het gebruik van PBM verkleint het risico op letsel. Ze beschermen u en uw werknemers tegen verschillende gevaren op de werkplek, zoals vallende objecten, elektrische schokken, etc.

 2. Wettelijke vereisten
  In verschillende landen zijn werkgevers wettelijk verplicht om PBM beschikbaar te stellen voor hun werknemers. Daarnaast moeten zij er zorg voor dragen dat werknemers de persoonlijke beschermingsmiddelen ook daadwerkelijk dragen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden.

 3. Productiviteit
  Door het gebruik van de juiste beschermingsmiddelen hoeft u zich minder zorgen te maken over mogelijke risico's. Hierdoor kan in veel gevallen met meer concentratie en productiviteit gewerkt worden.

 4. Ergonomisch werken
  Het is erg belangrijk om te zorgen voor een ergonomische werkomgeving. Zo kan het tijdens uw tegelklus enorm helpen om kniebeschermers te dragen, zodat de druk op uw knieën verkleint wordt. Daarnaast is het tijdens bijvoorbeeld het zagen of boren van tegels belangrijk om handschoenen te dragen om de kans op letsel te voorkomen.

PBM van BIHUI

BIHUI biedt een ruim assortiment aan gereedschappen voor de professionele tegelzetter. BIHUI is zelf niet gespecialiseerd in persoonlijke beschermingsmiddelen, maar heeft wel de essentiële middelen voor de tegelzetter in huis.

Veiligheidshandschoenen

BIHUI heeft veiligheidshandschoenen in de maten L, XL en XXL in het assortiment. Deze handschoenen zijn geschikt tijdens het uitvoeren van eigenlijk alle werkzaamheden. De handschoenen zorgen voor een uitstekende grip en beweging tijdens het tegelen. Daarnaast zijn de veiligheids handschoenen comfortabel, slijtvast, vlekbestendig en voorzien van elastische ventilatie. Perfect dus voor gebruik tijdens het tegelen!

Kniebeschermers

Ook kniebeschermers zijn onmisbaar voor de (professionele) tegelzetter. BIHUI heeft een mooi assortiment kniebeschermers in verschillende uitvoeringen. De leren kniebeschermers zijn voorzien van een zachte brede band en hebben een heavy duty schuimkussen met gesloten cellen. De gel kniebeschermers zijn voorzien van een schuimkern voor maximale demping en een gelhoes voor extra comfort. De TPR kniebeschermers zijn waterdicht en zijn voorzien van een zachte gelkern en een dik gevoerde schuimkern. Deze kniebeschermers beschermen u en uw werknemers o.a. tegen spijkers.

Vergelijk producten0