Innovatie en kwaliteit
Gereedschap voor Tegelzetters
Tijdwinst door slimme Tools
Garantie 2 + 1 Jaar
BIHUI Toolsets

BIHUI Toolsets

minuten lezen
BIHUI heeft naast het brede scala aan losse diamantgereedschappen ook complete toolsets in het assortiment. Met de verzameling aan tegelboren, slijpschijven en tegelfrezen heeft u altijd de juiste gereedschappen bij de hand.

BIHUI diamantgereedschap

BIHUI heeft een breed scala aan diamantgereedschap, waaronder diamantschijven, diamantboren, komschijven, polijst pads en geleiders. Diamantgereedschap is essentieel voor de professionele tegelzetter en deze gereedschappen mogen dan ook beslist niet ontbreken in uw verzameling. 

Diamantschijven

De diamantschijven van BIHUI kunnen gemonteerd worden op iedere gangbare haakse slijper. Bij het gebruik van een diamantschijf op een haakse slijper komt, vooral bij droog gebruik, veel stof vrij. Wij adviseren dan ook om te zorgen voor een goede stofafzuiging tijdens uw werkzaamheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de BIHUI Dust Collector Box, speciaal bedoeld voor gebruik tijdens het boren en zagen. Daarnaast adviseren wij om andere persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen, te gebruiken tijdens het werken met diamantgereedschap. BIHUI heeft diamantschijven voor zowel nat als droog gebruik. Echter wordt altijd geadviseerd om de diamantschijf tijdens het slijpen te koelen met water. Dit verlengt de levensduur van de diamantschijf en zorgt voor een strakkere zaagsnede. Ten slotte komt minder stof vrij wanneer de diamantschijf tijdens gebruik gekoeld wordt met water.

Tegelboren

BIHUI heeft ook een ruime keuze aan diamantboren in het assortiment. Met behulp van een goede diamant tegelboor kunt u gaten boren in verschillende materialen, zoals keramiek, porselein, marmer en graniet. Diamantboren zijn er in verschillende diameters en met verschillende aansluitingen: HEX en M14. Tegelboren met een HEX-aansluiting kunt u monteren op een reguliere boormachine en tegelboren met een M14-aansluiting kunt u monteren op een haakse slijper. Met een speciale adapter wordt het ook mogelijk om tegelboren met een M14-aansluiting te monteren op een boormachine. BIHUI biedt tegelboren voor zowel nat als droog gebruik. Echter dient een tegelboor voor optimale prestaties altijd gekoeld te worden met water.

Complete toolsets

BIHUI heeft naast alle losse diamantgereedschappen ook complete sets in het assortiment. Deze sets zijn uiteenlopend: van tegelboor sets tot aan complete sets met verschillende diamantgereedschappen. Eén van onze mooie sets is de BIHUI Tegelboor Set M14 - 10-delig, bestaande uit o.a. 6 vacuümgesoldeerde diamantboren met een M14-aansluiting. Daarnaast word de set geleverd met een vingerbit tegelfrees een kegelbit tegelfrees, een diamantschijf en cooling wax. Met deze set heeft u dus een zeer complete verzameling aan diamantgereedschappen. Toch iets anders nodig? Wij adviseren u graag of het aanschaffen van een complete set in uw geval voordeliger is.

Vergelijk producten0