Innovatie en kwaliteit
Gereedschap voor Tegelzetters
Tijdwinst door slimme Tools
Garantie 2 + 1 Jaar
Multifunctionele Werktafel voor Tegelzetters

Multifunctionele Werktafel voor Tegelzetters

minuten lezen
De versterkte draagbare werkbank van BIHUI tools is een ideale investering voor tegelzetters die hun werk gemakkelijker en efficiënter willen maken. Met uitschuifbare steunen en een longitudinale groef is deze werkbank geschikt voor het bewerken van zowel grote als kleine tegels.

Als professionele tegelzetter ben je altijd op zoek naar gereedschappen en apparatuur die je werk gemakkelijker en efficiënter maken. Een van de belangrijkste gereedschappen voor een tegelzetter is de werkbank, en de versterkte draagbare werkbank van BIHUI tools biedt een aantal geweldige functies die je zullen helpen je werk sneller en effectiever uit te voeren.

Deze werkbank is voorzien van uitschuifbare steunen, die het werkoppervlak vergroten tot maar liefst 720mm, zodat je zelfs de grootste tegels kunt bewerken zonder problemen. De longitudinale groef biedt de mogelijkheid om precieze zaagsneden te realiseren van 45˚ en 90˚, en om gaten te boren tot wel 110mm met behulp van de boorgeleider. Dit maakt de werkbank ideaal voor tegelzetters die werken met zowel grote als kleine tegels.

Robuust en oersterk 

Daarnaast is deze werkbank ook ontworpen om de handmatige tegelsnijder op te zetten en het geheel gebruikt kan worden als een kleine steiger. Dit maakt het mogelijk om gemakkelijk en veilig op hoogte te werken en biedt tegelzetters meer flexibiliteit op de werkplaats.

De versterkte draagbare werkbank van BIHUI tools is niet alleen functioneel, maar ook zeer praktisch. De tafelmaat van 1160mm en rechte zaagmaat van 950mm maken deze werkbank geschikt voor een breed scala aan projecten. De werkbank is voorzien van 4 inklapbare poten, handgrepen en wielen, zodat deze eenvoudig te vervoeren is naar de werkplaats of bouwlocatie.

Vol accessoires

BIHUI tools heeft ook gedacht aan extra accessoires die de werkbank nog nuttiger maken voor tegelzetters. Zo wordt de werkbank geleverd met F-klemmen, verstelbare linealen en houders, die je helpen om je materialen en gereedschappen veilig en georganiseerd te houden tijdens het werken.

Kortom, de versterkte draagbare werkbank van BIHUI tools is een geweldige investering voor elke professionele tegelzetter. Deze werkbank biedt niet alleen een groot werkoppervlak en een aantal handige functies, maar is ook gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en praktische werkbank die je werk gemakkelijker maakt, dan is de versterkte draagbare werkbank van BIHUI tools de perfecte keuze voor jou.

 

Vergelijk producten0