Innovatie en kwaliteit
Gereedschap voor Tegelzetters
Tijdwinst door slimme Tools
Garantie 2 + 1 Jaar
Lasers van BIHUI

Lasers van BIHUI

minuten lezen
Lasers zijn ontzettend belangrijk voor de professionele tegelzetter, maar ook voor de doe-het-zelver. BIHUI heeft verschillende lasers in het assortiment, met elk hun eigen voordelen. Maar wat is de meerwaarde van een laser? En welke laser heeft u nodig? In deze blog lichten wij lasers voor de tegelzetter uit.

Lasers: een onmisbare tool voor de tegelzetter

BIHUI weet precies wat u als tegelzetter nodig heeft. Aangezien u als professional dagelijks bezig bent met het afleveren van vakwerk is het gebruik van een laser bijna noodzakelijk. Elke tegel moet perfect gelegd worden, zonder scheve lijnen of ongelijke voegen. Het gebruik van een laser kan uw eindresultaat aanzienlijk verbeteren!

Ongelooflijke Precisie
Het grootste voordel van lasers is hun precisie. Met een laser projecteert u gemakkelijk een kaarsrechte lijn op uw werkoppervlak, zodat u zeker weet dat uw tegels in een perfect rechte lijn liggen. Dit is met name handig bij grotere oppervlakken, waarop kleine afwijkingen snel zichtbaar worden. Door een laser te gebruiken, hoeft u niet constant opnieuw te meten en bij te stellen, waardoor veel frustratie wordt voorkomen.

Tijdsbesparing en efficiëntie
Met behulp van een laser kunt u sneller en efficiënter werken. De tijd die u normaal gesproken kwijt bent aan het meten en controleren van lijnen, kunt u met een laser besteden aan het daadwerkelijk leggen van tegels. Lasers zijn daarnaast zelf-nivellerend, waardoor deze eenvoudig kunnen worden ingesteld. Niet alleen de productiviteit wordt op deze manier verhoogd, maar ook de kwaliteit.

Veelzijdigheid
Lasers zijn enorm veelzijdig en kunnen tijdens verschillende klussen worden gebruikt. Of het nu gaat om het leggen van wandtegels of vloertegels, een laser kan gebruikt worden bij het uitlijnen en nivelleren. Er zijn verschillende soorten lasers, waaronder de veelzijdige kruislijnlaser.

BIHUI Laser Level Green Line

BIHUI heeft twee mooie lasers in het assortiment. Beide lasers zijn geavanceerde meetinstrumenten, welke ideaal zijn voor het uitlijnen van tegels en andere oppervlakken. Met de groene lasertechnologie bieden de lasers een uitstekende zichtbaarheid en precisie, zelfs in een omgeving met weinig licht. De laserlijnen zijn duidelijk zichtbaar in verschillende lichtomstandigheden, de groene lijnen hebben een hogere helderheid dan de traditionele rode laserlijnen. Met de Green Line LLG05 heeft u de mogelijkheid om vijf verschillende laserlijnen tegelijk uit te zenden. Deze laser kan gebruikt worden voor het uitlijnen van verschillende elementen, zoals tegels, muren, vloeren en plafonds. Met de Green Line LLG12 kunt u snel en nauwkeurig 12 verschillende horizontale en verticale lijnen projecteren op o.a. muren, plafonds en vloeren. Deze laser is erg geschikt voor het installeren van tegels, gipsplaten, keukenkastjes, etc.

Coming Soon

BIHUI is constant bezig met innoveren en verbeteren. Binnenkort wordt dan ook de Green Line 16 geïntroduceerd in ons assortiment. Deze laser is voorzien van een helder TFT-kleurenscherm, waarop direct alle belangrijke informatie zichtbaar is. Daarnaast kan deze laser zichzelf nivelleren en bent u met de accurate reset-functie gegarandeerd van perfect uitgelijnde tegels. De Green Line 16 heeft een ingebouwde geheugenfunctie, waarmee u uw meest gebruikte instellingen gemakkelijk kunt opslaan. Hierdoor wordt het mogelijk om snel te wisselen tussen verschillende projecten, zonder daarbij tijd te verliezen.

Vergelijk producten0