Innovatie en kwaliteit
Gereedschap voor Tegelzetters
Tijdwinst door slimme Tools
Garantie 2 + 1 Jaar
Introductie B-Rollex Waterpassen

Introductie B-Rollex Waterpassen

minuten lezen
Met de B-Rollex Waterpassen van BIHUI bent u verzekerd van nauwkeurige metingen. De waterpassen zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik.

B-Rollex Level

Ontdek nu de precisie en kwaliteit van de BIHUI waterpassen. Deze waterpassen zijn speciaal ontworpen voor zowel de professional als de doe-het-zelver. De B-Rollex waterpassen combineren een indrukwekkende nauwkeurigheid van 0,55mm/m met een verfijnd gefreesd oppervlak voor betrouwbare metingen. Zelfs in de meest veeleisende omstandigheden houden deze waterpassen stand. Dankzij de schokbestendige rubberen einddoppen, welke ook de levensduur verlengen.

Comfort

Het comfort staat voorop met een zachte rubberen handgreep. Daarnaast draagt de vergrote horizontale libel bij aan het snel en eenvoudig aflezen van de luchtbel. Met de libellen van stevig, helder acryl kunt u zowel horizontale als verticale niveaus moeiteloos controleren.

B-Rollex waterpassen

De belangrijkste eigenschappen van de BIHUI waterpas op een rijtje:

  • Een nauwkeurigheid die niet te evenaren is: 0,5mm/m.
  • Fijn gefreesd oppervlak voor topprestaties.
  • Extra duurzaamheid dankzij schokbestendige rubberen einddoppen.
  • Comfortabel in de hand met een ergonomische rubberen grip.
  • Heldere, schokbestendige libellen voor eenvoudige metingen.
  • Een indrukwekkende lengte van 60 cm.

De BIHUI waterpas collectie biedt een scala aan maten, variërend van 60 tot 180 cm.

Hoe werkt een waterpas?

Tijdens het bouwen en klussen is precisie van groot belang. Een waterpas is een eenvoudig maar essentieel gereedschap in de bouw- en kluswereld. Het zorgt ervoor dat oppervlakken perfect recht en horizontaal zijn: de basis voor een stevige en veilige constructie.

Het basisprincipe van een waterpas is gebaseerd op zwaartekracht. Een waterpas bestaat meestal uit een buis, welke gevuld is met een vloeistof, zoals gekleurde olie of alcohol. In het midden van de buis bevindt zich een luchtbel. Wanneer een waterpas op een oppervlak wordt geplaatst, zal de luchtbel naar het hoogste punt van de buis bewegen. Dit geeft aan dat het oppervlak waterpas is. Indien het oppervlak niet waterpas is, zal de luchtbel naar het laatste punt van de buis bewegen.

Een waterpas is onmisbaar in iedere gereedschapskist. Zowel tijdens kleine als grote klussen komt dit gereedschap vaak van pas.

Vergelijk producten0