Innovatie en kwaliteit
Gereedschap voor Tegelzetters
Tijdwinst door slimme Tools
Garantie 2 + 1 Jaar
BIHUI Werktafels

BIHUI Werktafels

minuten lezen
BIHUI heeft verschillende werktafels in het assortiment met altijd de beste keuze voor uw klus. Een werktafel zorgt voor een stabiele en veilige werkplek op ergonomische werkhoogte. Met name bij het verwerken van XXL tegels is een werktafel van essentieel belang.

BIHUI werktafels

BIHUI heeft verschillende werktafels in het assortiment met altijd de beste keuze voor uw klus. Voor de professionele tegelzetter is het hebben van een goede, stevige werktafel van groot belang. Zeker bij het verwerken van grootformaat tegels en slabs is een werktafel eigenlijk onmisbaar.

Een werktafel zorgt voor een stabiele en veilige werkplek, waar tegels nauwkeurig op maat gesneden en voorbereid kunnen worden. Door het gebruik van een werktafel worden rugklachten voorkomen, omdat een ergonomische werkhoogte gecreëerd wordt.

Multifunctionele werktafels

Een goede werktafel mag eigenlijk niet ontbreken in de standaard uitrusting van een professionele tegelzetter. Maar ook als doe-het-zelver kan een werktafel voor extra gebruiksgemak zorgen. BIHUI heeft een aantal multi-functionele oplossingen, waaronder deze draagbare werkbank met ergonomische werkhoogte. Met de uitschuifbare steunen kan een werkoppervlak van wel 720 mm worden gecreëerd. Een handmatige tegelsnijder kan gemakkelijk op de werktafel worden geplaatst, maar de werkbank kan ook gebruikt worden als kleine steiger.

Ook de BIHUI all-in-one Master werktafel is een goede optie voor vrijwel iedere klus. Van tegels snijden en boren tot aan polijsten: deze werktafel zorgt voor een functioneel werkoppervlak. Voor maximale mobiliteit en gemakkelijke opslag zijn de poten van de werktafel opvouwbaar en uitgerust met stevige transportwielen. Daarnaast is de werkbank voorzien van een handig handvat en is er een mogelijkheid om de hoogte van de tafel aan te passen. De BIHUI werktafel Smart is ook een handige oplossing voor de professional en doe-het-zelver. Deze werkbank kan worden uitgebreid en kan maximaal belast worden met 150 kg.

Werktafels voor XXL tegels

Verwerkt u als professionele tegelzetter veel grootformaat tegels of slabs? Dan kan een speciale werktafel voor XXL tegels een uitkomst bieden voor het gemakkelijker uitvoeren van uw werkzaamheden. Zo kunt u kiezen voor de stevige inklapbare werktafel voor het bewerken van grootformaat tegels. Deze tafel kan door zijn eenvoudig uitklapbare ontwerp gemakkelijk worden vergroot tot een formaat van 221 x 113 cm. De werktafel kan door het ingeklapte formaat van slechts 89 x 19,5 x 32,5 cm goed vervoerd worden. Daarnaast kunt u de werktafel gemakkelijk opbergen, zowel onderweg als op locatie. Wanneer de tafel volledig is uitgeklapt kan de werktafel een gewicht tot wel 600 kg dragen.

Ook de BIHUI werktafel Large is met zijn 180 x 140 cm een goede keuze voor het verwerken van grootformaat tegels. Deze robuuste, stabiele en lichtgewicht werktafel is speciaal ontworpen voor XXL tegels, waardoor u tegels kunt snijden en boren zonder het risico op beschadigingen. De werktafel is goed in elkaar te zetten en kan gemakkelijk worden opgeslagen en vervoerd. De werkbank kan eventueel samen met andere werktafels worden gemonteerd voor een extra groot werkoppervlak. Deze werktafel kan een maximaal gewicht tot 100 kg dragen.

Werktafel kiezen

Het kan lastig zijn om de juiste werktafel te kiezen voor uw klus. Bij het maken van een keuze is het goed om te kijken naar het werkoppervlak en de draagkracht van een werktafel. Verwerkt u veelal reguliere tegels, dan volstaat een multi-functionele werktafel. Maar verwerkt u veel grootformaat tegels en slabs, dan kan een speciale XXL werkbank van essentieel belang zijn. Heeft u vragen over ons assortiment of komt u er niet helemaal uit? Dan geven wij u uiteraard graag uitgebreid advies.

Vergelijk producten0