Innovatie en kwaliteit
Gereedschap voor Tegelzetters
Tijdwinst door slimme Tools
Garantie 2 + 1 Jaar
BIHUI Tegel Zuignappen

BIHUI Tegel Zuignappen

minuten lezen
BIHUI biedt een ruim assortiment aan tegelzuignappen, zowel handmatig als elektrisch bediend. Zelfs in combinatie met een tegeltriller of correctiesysteem. In dit artikel lichten wij alle zuignappen uit, zodat u de beste keuze kunt maken.

BIHUI Zuignappen

Ontdek de veelzijdigheid en de kwaliteit van onze BIHUI tegel zuignappen. De reguliere zuignappen zijn beschikbaar in verschillende formaten met bijbehorend hefvermogen. Tegelzuignappen zijn onmisbaar voor de professionele tegelzetter en mogen dus ook niet ontbreken in uw verzameling aan gereedschap. Een tegelzuignap kan uw werk niet alleen een stuk gemakkelijker maken, maar zorgt ook voor een grotere effectiviteit.

Een sterke grip

Een van de belangrijkste kenmerken van een tegelzuignap is het vermogen om een sterke grip te verkrijgen op tegels en andere oppervlakken. Of het nu gaat om keramische tegels, porselein, natuursteen of grootformaat tegels, een goede hechting is van groot belang. Een tegelzuignap maakt het mogelijk om tegels stevig op te tillen, waardoor deze nauwkeurig en stabiel kunnen worden geplaatst. Hierdoor wordt het opnieuw positioneren van de tegels in de meeste gevallen overbodig.

Voorkom beschadigingen

De kans op beschadigingen tijden het (ver)plaatsen van tegels is een veelvoorkomend probleem tijdens het tegelen. Het gebruik van een goede tegelzuignap verkleint de kans op dergelijke beschadigingen aanzienlijk. Een tegelzuignap hecht zich stevig vast aan het oppervlak van de tegel, waardoor de kans op breuk en/of scheuren wordt geminimaliseerd.

Geschikt voor iedereen

Niet alleen professionals hebben baat bij het gebruik van een goede tegelzuignap. Ook het werk van de doe-het-zelver kan een stuk makkelijker gemaakt worden door het gebruik van een zuignap. Aangezien BIHUI een breed assortiment van tegelzuignappen aanbiedt, is er voor ieder budget en voor elke toepassing een geschikt exemplaar te vinden. Voor het verplaatsen van XXL tegels zal in de meeste gevallen een elektrische zuignap noodzakelijk zijn, terwijl voor kleinere tegels een handmatige zuignap kan volstaan.

Verschillende modellen

De zuignappen van BIHUI zijn onder te verdelen in drie categorieën:

  1. Handmatige zuignappen
    Handmatige zuignappen zijn een handig hulpmiddel tijdens uw tegelklus. De tegels worden opgetild door de zuignap en in sommige gevallen kunnen tegels tot wel 110kg worden verplaatst. Er zijn in deze categorie diverse modellen beschikbaar, zeer uiteenlopend qua prijs. De tegelzuignappen zijn voorzien van anti-slip handgrepen, waardoor een goede grip wordt gewaarborgd.

  2. Elektrische zuignappen
    Bij elektrische zuignappen kunnen tegels met behulp van een elektrische pomp worden opgetild. Hierdoor worden uw werkzaamheden nog lichter en wordt een sterke grip op uw tegels gerealiseerd. In deze categorie zijn diverse modellen beschikbaar, uiteenlopend qua prijs.

  3. Zuignap en tegeltriller of correctiesysteem
    BIHUI biedt ook handige combinaties: een tegeltriller en zuignap in één en een correctiesysteem voorzien van zuignappen. Door het gebruik van een tegeltriller wordt lijm gelijkmatig verdeeld onder de tegels. Met behulp van een correctiesysteem kunnen tegels worden uitgelijnd op hetzelfde niveau.
Vergelijk producten0