Innovatie en kwaliteit
Gereedschap voor Tegelzetters
Tijdwinst door slimme Tools
Garantie 2 + 1 Jaar
BIHUI Switch Lijmkammen

BIHUI Switch Lijmkammen

minuten lezen
Het gepatenteerde Switch systeem van BIHUI is revolutionair in de wereld van het tegelzetten. Door het Switch systeem wordt het mogelijk om bijvoorbeeld lijmkammen en voegborden op één handgreep te monteren.

Een goede lijmkam

Een lijmkam is een belangrijk gereedschap voor de tegelzetter en mag dan ook niet ontbreken aan uw verzameling aan gereedschappen. Met een lijmkam kunt u tegellijm gelijkmatig aanbrengen op het oppervlak, waardoor uw tegels professioneel gelegd kunnen worden. Door het gebruik van een goede lijmkam kunt u veel tijd besparen en worden uw werkzaamheden een stuk gemakkelijker.

BIHUI Switch

BIHUI Switch is een systeem waarbij o.a. lijmkammen op één handgreep gemonteerd kunnen worden. Dit maakt het niet alleen gemakkelijk om snel te wisselen tussen verschillende lijmkammen, maar maakt de gereedschappen ook geschikt voor zowel links- als rechtshandig gebruik.

Jumbo Lijmkammen Set

Wij hebben diverse sets, waarbij de Switch handgreep en de lijmkammen in een handige koffer geleverd worden. Zo hebben wij bijvoorbeeld de 9-delige set met twee verschakelbare softgrip handgrepen en zes RVS reservemessen van 480 x 130mm. Deze set wordt geleverd met een duurzame opberg- en lekbak. Daarnaast kunt u kiezen voor een 8-delige set met TPR handgreep en zes RVS reservemessen van 280 x 115mm. Ook deze set wordt geleverd met een handige en duurzame opberg- en lekbak.

In de Jumbo Switch Lijmkammen Set bestaande uit 15 onderdelen, worden bovenstaande sets gecombineerd. Deze set bevat twee softgrip handgrepen en maar liefst twaalf RVS reservemessen in zowel 480 x 130mm als 280 x 115mm.

Switch verwisselbaar gereedschap

Naast de lijmkammen kunnen ook andere handgereedschappen gemonteerd worden op de Switch handgreep van BIHUI. Zo kunt u bijvoorbeeld een voegbord of sponsbord combineren met de handgreep. Hiervoor bestaat een speciale Switch handgreep met dubbele bevestiging. Deze handgreep kan gemakkelijk in de gewenste positie worden gemonteerd. Dit maakt het nog gemakkelijker om snel van gereedschap te wisselen tijdens uw klus.

Voor links- en rechtshandigen

Een groot voordeel van de Jumbo lijmkammen in combinatie met de Switch handgreep is dat deze geschikt zijn voor zowel links- als rechtshandige tegelzetters. Waar een normale lijmkam een vaste handgreep heeft, kan de Switch handgreep namelijk op twee manieren bevestigd worden op de lijmkam. Een goede keuze voor iedereen dus! 

Vergelijk producten0