Innovatie en kwaliteit
Gereedschap voor Tegelzetters
Tijdwinst door slimme Tools
Garantie 2 + 1 Jaar
BIHUI Stofzuigers

BIHUI Stofzuigers

minuten lezen
BIHUI stofzuigers zijn geschikt voor zowel droge als natte omstandigheden. Het gebruik van een goede bouwstofzuiger is belangrijk voor een schone en opgeruimde werkplek. Een stofzuiger is tijdens het tegelen eigenlijk onmisbaar.

BIHUI stofzuigers

De bouwstofzuigers van BIHUI doen flink wat stof opwaaien. Ontdek het innovatieve en kwalitatieve ontwerp van de stofzuigers en laat u verrassen!

In de bouw is een goede stofzuiger een onmisbaar gereedschap. Door het gebruik van een stofzuiger houdt u de werkplek niet alleen schoon, maar ook veilig. Bouwstofzuigers zijn speciaal ontworpen om grote hoeveelheden stof, puin en soms zelfs vloeistoffen aan te kunnen. Deze krachtige apparaten worden gebruikt op bouwplaatsen en tijdens het uitvoeren van klussen.

BIHUI Stofzuiger VCH30

Dit model, de BIHUI VCH30 1200 Watt is geschikt voor het opzuigen van zowel stof als water. De stofzuiger heeft een inhoud van 30 liter en is voorzien van een halfautomatisch HEPA filter reinigingssysteem. Daarnaast heeft de stofzuiger een blower-functie en een stofvol-indicator. De handige opbergruimte kan gebruikt worden voor het opbergen van accessoire. De slanghaak maakt gemakkelijk transport en opslag mogelijk. Door de afvoervoorziening kunnen opgezogen vloeistoffen gemakkelijk worden afgevoerd. Deze BIHUI stofzuiger kan gebruikt worden voor het opzuigen van vaste deeltjes, zoals stof en snijafval en voor het opzuigen van water of andere vloeistoffen.

BIHUI Stofzuiger VCB38

De BIHUI VCB38 1200 Watt is ook geschikt voor gebruik in zowel natte als droge omstandigheden. Deze H-klasse Auto Clean W/D HEPA stofzuiger is de ultieme reinigingsoplossing voor de professional. Met het krachtige 1200W automatische reinigingssysteem levert deze stofzuiger ononderbroken hoge zuigkracht. Hierdoor is de stofzuiger een uiterst betrouwbare keuze voor vrijwel iedere schoonmaak klus.

De dubbele HEPA filters en de grote tank van 38 liter maken het gemakkelijk om uw omgeving stofvrij en schoon te houden. Zowel voor de professionele tegelzetter als de enthousiaste doe-het-zelvers is deze stofzuiger een fantastische keuze. De stofzuiger is voorzien van robuuste zwenkwielen en een praktische accessoire koffer. Met een kabel van 8 meter is de stofzuiger uiterst wendbaar en gemakkelijk te verplaatsen. De stofzuiger is voorzien van een stroomaansluiting, waardoor elektrisch gereedschap gemakkelijk kan worden aangesloten.

Waarom is een bouwstofzuiger belangrijk?

Een goede bouwstofzuiger is een must tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Het gebruik van een stofzuiger draagt bij aan een gezonde en veilige werkomgeving. Door het effectief afzuigen van stof wordt de blootstelling aan schadelijke deeltjes beperkt. Daarnaast zorgt het gebruik van een stofzuiger op de werkplek voor meer efficiëntie: door het constant schoonhouden van het werkoppervlak wordt tijd bespaard. Ten slotte kan het gebruik van een goede stofzuiger uw andere gereedschappen beschermen tegen stof, waardoor deze gereedschappen langer meegaan. 

De stofzuigers van BIHUI zijn veelzijdige machines, welke zowel droog als nat materiaal kunnen opzuigen. Hierdoor zijn beide stofzuigers uitermate geschikt voor gebruik tijdens tegelklussen.

Wilt u graag dat wij u adviseren? Neem dan gerust contact met ons op!

Vergelijk producten0