Innovatie en kwaliteit
Gereedschap voor Tegelzetters
Tijdwinst door slimme Tools
Garantie 2 + 1 Jaar
BIHUI Smart Washy Sponsbak

BIHUI Smart Washy Sponsbak

minuten lezen
Sponsbak Smart Washy van BIHUI is speciaal ontworpen voor de professionele tegelzetter. Dit is niet zomaar een sponsbak, ook wel voegbak genoemd, maar een revolutie in het voegen van tegels. Het maakt de Smart Washy dan ook onmisbaar tijdens uw klus.

De Smart Washy van BIHUI is een innovatief, zelfs revolutionair product in de wereld van het tegelzetten. De sponsbak is speciaal ontworpen en perfect afgestemd op uw werkzaamheden.

Duurzaam en ergonomisch

De duurzame sponsbak, ook wel voegbak genoemd, is voorzien van wielen en steunen. Hierdoor is de Smart Washy gemakkelijk te verplaatsen over uw werkoppervlak. De afgeronde schenkruit en de ergonomische handgreep zorgen voor een moeiteloze en veilige hantering tijdens uw projecten. 

Met de drievoudige rollen kunt u de spons gemakkelijk uitwassen na het reinigen van uw tegels en voegen. Hierdoor worden uw werkzaamheden versnelt en vergemakkelijkt. Met het heavy-duty kunststof rooster bent u verzekerd van een schone spons, aangezien er veel druk op de spons kan worden uitgeoefend.

Tegels schoonmaken

Tijdens het voegen van uw tegelwerk blijft er altijd voegmiddel, ofwel voegsluier achter op uw tegels. Met de Smart Washy reinigt u de tegels gemakkelijk na het voegen van uw tegels. Of het nu gaat om vloertegels of wandtegels: met de Smart Washy van BIHUI wordt het voegen van uw tegels en het reinigen nadien uitermate gemakkelijk en effectief. Het gebruik van deze sponsbak is dan ook essentieel voor iedere professional die streeft naar een perfect afgewerkt resultaat.

BIHUI Smart Washy

De duurzame emmer is voorzien van wielen, steunen en een ergonomische handgreep. De afgeronde schenkrand zorgt ervoor dat u het vieze water gemakkelijk kunt wegspoelen. Met de drievoudige rollen kunt u de spons snel uitwassen en door het heavy-duty kunstsof rooster blijft deze goed op zijn plek. De Smart Washy is ideaal voor het reinigen van vloer- en wandtegels en voor het aanbrengen van voegmiddel.

De complete set wordt geleverd inclusief softgrip sponsbord met bloksnede en softgrip eva bord met hoge dichtheid. Het BIHUI rooster en de BIHUI tri-roller zijn ook los na te bestellen.

 

Vergelijk producten0