Innovatie en kwaliteit
Gereedschap voor Tegelzetters
Tijdwinst door slimme Tools
Garantie 2 + 1 Jaar
BIHUI Elektrische Zuignap

BIHUI Elektrische Zuignap

minuten lezen
Een elektrische zuignap biedt extra voordelen ten opzichte van een zuignap met handmatige bediening. Het grootste verschil zit hem in de draagkracht van de zuignap en het gemak waarmee de zuignap tegels kan tillen.

Een elektrische zuignap biedt extra voordelen ten opzichte van een zuignap met handmatige bediening. Het grootste verschil zit hem in de draagkracht van de zuignap en het gemak waarmee de zuignap tegels kan tillen.

Kracht en efficiëntie

Elektrische zuignappen kunnen vaak meer kracht leveren dan handmatige zuignappen. Dit kan goed van pas komen bij het tillen van zware, zoals grootformaat, tegels. Bij het tillen van dergelijke tegels of bijvoorbeeld glasplaten zijn precisie en stabiliteit van groot belang. Door de elektrische pomp kan de zuignap gemakkelijk een voorwerp tillen, waardoor efficiënt gewerkt kan worden. Naast efficiëntie zorgt een elektrische zuignap voor een verhoogde veiligheid, omdat tegels en andere zware voorwerpen gewaarborgd worden opgetild. Sommige elektrische zuignappen zijn zelfs voorzien van een speciale sensor, waardoor bij drukverlies automatisch meer zuigkracht wordt toegepast.

BIHUI Elektrische Zuignap BB8

De BIHUI Elektrische zuignap BB8 heeft een diameter van 200mm en kan zowel handmatig als elektrisch bediend worden. Deze zuignap is voorzien van een ingebouwde drukmeter, waarmee u de zuigkracht van de zuignap nauwkeurig kunt afstemmen op het gewicht van uw tegels. De elektrische pomp zorgt voor een grotere zuigkracht, waardoor o.a. tegels nog makkelijker verplaatst kunnen worden. Deze zuignap heeft een compact design en is aantrekkelijk geprijsd: de perfecte keuze voor de professional én de doe-het-zelver.

  • Uitgevoerd met extra elektrische batterij plunger
  • Handmatige pomp en elektrische pompwerking
  • Handmatig hefvermogen van 110kg
  • Elektrisch hefvermogen van 140kg
  • Anti-slip kunststof handgreep
  • Voor gladde en gestructureerde oppervlakken
  • Verpakt in BMC box

Waarom kiezen voor een elektrische zuignap?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een elektrische zuignap. De voornaamste reden is de extra draagkracht, die een zuignap krijgt door de combinatie met een accupomp. Daarnaast kunnen voorwerpen, waaronder tegels en glas, nog gemakkelijk worden getild en verplaatst. Hierdoor kan efficiënter en sneller worden gewerkt, waarbij de lichamelijke belasting van de tegelzetter wordt geminimaliseerd.

Vergelijk producten0